nasveti za stave

Katera Stran s Stavnimi Nasveti je Najboljša?

Prav vsak igralec stav se znajde pred dilemo, katere stave izbrati. Pravzaprav se to dogaja skoraj dnevno. Tisti, ki stave igramo na dnevni bazi, nam včasih zmanjka časa za iskanje stav, ki bi jih lahko odigrali. Včasih pa se nam preprosto ne ljubi raziskovati in pregledovati statistik. Za to so za nas na voljo strani s stavnimi nasveti.

Seveda pa ob tem pride vprašanje, kje te strani najti, ter katere strani so najboljše. Tu ne govorimo le o kvaliteti stavnih nasvetov, temveč tudi o donosnosti teh nasvetov, ter seveda, o konsistentnosti. Najraje bi seveda videli, da nam te nasvete daje nekdo, ki se na stave spozna, in ki ima za sabo kar nekaj izkušenj s tega področja.

Če iščete dobro stran s stavnimi nasveti, potem smo za vas poiskali najboljše strani, ki dajejo stavne nasvete. Večina jih je zastonj, nekatere strani pa so tudi plačljive. Gre za tako domače kot tuje ponudnike stavnih nasvetov. Te strani smo našli in preizkusili tudi sami, skozi to izkušnjo pa vam nudimo pregled teh strani.

1. FreeSuperTips

free super tips

Prva stran je tuja (angleška) stran z nasveti. O njej ste morda že slišali; gre za stran, kjer nudijo stavne nasvete dnevno, in sicer so prav vsi stavni nasveti zastonj. Videli smo tudi že, da nam nudijo tudi aplikacijo zastonj, pa tudi marsikatere zanimive novice s strani spletnih stav, imajo pa tudi svoj blog.

Vsak dan pa nam nudijo nasvete za vse največje dogodke najbolj priljubljenih športov – nogomet, tenis, košarka, hokej, ter ostali. Poleg tega pa imajo zapisano tudi analizo skoraj vsakega športnega dogodka, še posebej iz sveta nogometa. Dajo nam tudi nasvete za razne stavne listke (accumulator) – over 2.5 nasveti, oba data gol, 1×2 nasveti, in tako dalje.

Najboljše pri vsem tem pa je, da je vse skupaj zastonj. Toda kako je lahko toliko stvari zastonj, se sprašujete? Najverjetneje ta strani služi s pomočjo raznih »affiliate linkov«, ki jih imajo do raznih stavnic, pa tudi preko donacij.

2. InplayMan

inplayman

No, tu gre za klasični primer strani z nasveti, ki je precej malo znana, še posebej za slovenske stavne navdušence. InplayMan pa je stran, ki je bila prvotno osnovana na podlagi Twitter računa, pozneje pa je ta osebek (ki je sicer neznan), svoje operacije razširil in osnoval svojo spletno stran.

Gre za »slavnega« dajalca nasvetov na Twitterju, še posebej med angleško bazo sledilcev. Na žalost pa je za slovenske stavne navdušence precej nepoznan. Znan je po svojih »bet of the day« stavah, ki so po njegovem mnenju najboljše stave za določen dan. Daje pa nam tudi ostale stavne nasvete, ki so temeljito raziskani in bazirani predvsem na statistiki.

Najverjetneje največ služi s pomočjo donacij, a je v tem času tudi zbral veliko denarja za razne donacije v dobrodelne namene. Na kratko: če niste še slišali za to stran, potem veliko zamujate.

3. Pro-Stave.com

pro stave

No, pa poglejmo si še nekatere zanimive slovenske strani s stavnimi nasveti. Prva je Pro-stave.com, ki nam nudi stavne nasvete vsak dan, in sicer zastonj. Gre za nekakšen blog, kjer so na dnevni bazi objavljeni stavni nasveti za določen dan.

Ta stran se specializira za nogomet, toda velikokrat najdemo tudi ostale stavne nasvete za tenis, košarko, ter ostale športe. Dobro pa je tudi to, da najdemo tudi nasvete za slovenske športne dogodke, kar pri ostalih ne najdemo.

4. BetMoneyMaker (Stavninasvet.si)

stavninasvet

No, tu gre za nekoliko kontroverzno stran, saj so stavni nasveti BetMoneyMakerja plačljivi, pogosto pa tudi niso dobičkonosni. Toda velikokrat je ta stran nudila zelo dobičkonosne stavne nasvete, ki so ljudem prinesle na stotine ali tudi na tisoče evrov.

Nudijo pa nam stavne nasvete za razne športe, ki pa so plačljivi. Za tenis paket bomo odšteli €35, za e-stave tikete pa €15 ali več. Potem sta tu še dva paketa: ping pong sistem (€40) ter Betmoneymaker sistem oziroma paket, ki vas bo stal €25.

5. OLBG

OLBG

Kot zadnjo stran s stavnimi nasveti pa omenimo še OLBG. Gre za tujega ponudnika nasvetov, zanimivost pri tej strani pa je to, da lahko vidimo nasvete drugih stavničarjev.

Namreč, gre za nekakšno skupino stavnih nasvetov, kjer lahko vsak uporabnik da svoje mnenje preko glasovanja za stave. Priporočamo vam ogled.