nasveti za stave

Kje Kupiti Stavne Nasvete?

Eden največjih problemov stavnih navdušencev je v tem, da ne vedo, komu lahko zaupajo s svojim denarjem kar se tiče stavnih nasvetov. Veliko stavnih nasvetov je zastonj, so pa tudi mnogi ponudniki stavnih nasvetov, ki jih nudijo za plačilo. Ali se vam to izplača, ter kako izbrati pravega ponudnika za vas?

Problem nastane takrat, ko plačamo za storitev, ki v resnici ni vredna našega denarja. Mnogi dajalci nasvetov se tržijo s svojimi dobički in raznimi procenti dobičkov, ki naj bi pritegnili nove odjemalce storitev. Nekateri pa se celo samo s tem preživljajo, tako da svoje dneve preživljajo v iskanju najboljših stavnih nasvetov za vaš denar.

Seveda je mnogo stavnih ponudnikov nasvetov zastonj. Nekateri pa vam obljubljajo personificirane stavne nasvete, ki so narejeni prav za vas. Za to pa boste seveda mogli plačati. Nekateri ponudniki računajo mesečne naročnine, drugi pa od vas zahtevajo enkratno plačilo.

Kateri ponudniki stavnih nasvetov so najboljši?

Kako Izbrati Ponudnika Stavnih Nasvetov?

Pri izbiri morate biti še posebej previdni, saj gre za vaš denar, vlagali pa boste tudi vaš denar v stave. Od stavnih nasvetov pa bo odvisno, koliko boste lahko zaslužili s stavami.

Tu je nekaj nasvetov, s katerimi si lahko pomagate narediti pravi izbor za vas.

 • Cena storitve. Ena izmed prvih stvari, ki jih morate analizirati, je cena, katero vam ponudniki stavnih nasvetov računajo za njihove storitve. Je cena zmerna, ali pa se vam zdi previsoka za to, kar ponudnik ponuja?
 • Kvaliteta in statistika stavnih nasvetov. Preden se odločite za eno stran, morate najprej vprašati, ali vam lahko pokažejo njihovo statistiko stavnih nasvetov. Idealno boste svoj denar zaupali le tistim storitvam, ki nudijo vidne in očitne rezultate, ne glede na plačilo.
 • Transparentnost ponudbe. Najprej si preberite več o tem ponudniku nasvetov. Preberite si razne ocene, recenzije, in »reviewe« na internetu preden napravite vašo odločitev.
 • Kakšne športne ta storitev pokriva? Če ste ljubitelj nogometa, na primer, vas verjetno teniški stavni nasveti ne bodo preveč zanimali. Zato je morda pametneje, da poiščete ponudnika stavnih nasvetov, ki daje nasvete za nogomet.

Najboljše Strani, Kjer Lahko Kupimo Stavne Nasvete

Najbolje je kupiti nasvete prek strani, ki ima vidne in dolgoročne rezultate s svojimi nasveti. Naš nasvet pa je, da se izognete raznim »kvazi« ponudnikom prek Facebooka, ki bodo za njihove stavne nasvete zaračunali veliko preveč. Lahko gre preprosto za »nateg«.

Enako načelo velja za mobilne aplikacije z nasveti za stave.

BetMoneyMaker

stavninasvet

BetMoneyMaker, ali stavninasveti.si, je eden izmed najbolj poznanih ponudnikov stavnih nasvetov pri nas. Od njih lahko odkupimo razne pakete, preko katerih bomo dobili stavne nasvete. Na njihovi strani so tudi objavljeni rezultati njihovih stavnih nasvetov, tako da vemo točno, v kaj se spuščamo.

Gre za slovenskega ponudnika stavnih nasvetov. Večina stav je bazirana na podlagi statistike, ki nam omogoča dober vpogled v to, kakšne stave nam ponuja. Velikokrat pa tistim, ki imajo njihov VIP program, oziroma enega izmed programov, ponujajo tudi video analizo posameznih dnevnih dogodkov.

Katere pakete pa nam ponujajo pri BetMoneyMaker?

 • Tenis paket – od €35 naprej
 • E-stave tiketi – od €15 dalje
 • Ping pong sistem – od €40 naprej
 • Betmoneymaker program – €25 in več.

MrFixitsTips

mrfixitstips

Tu gre za tujega ponudnika nasvetov, ki nekatere stavne nasvete nudi zastonj, boljše rezultate nasvetov in bolj poglobljeno analizo pa ponujajo samo njihovim VIP članom.

Če še želite včlaniti v ta VIP klub, boste redno, vsakodnevno dobivali stavne nasvete, ki jih bodo deležni samo VIP člani. Ti nasveti vam bodo kazali tudi podrobno statistiko, zaradi katere je določena stava dobra.

Imate pa na voljo tri različne ponudbe:

 • Free – zastonj. Tu boste dobili nekatere stavne nasvete dnevno, a veliko manj, kot pri VIP članstvu.
 • Mesečna naročnina – €7 mesečno – za ta denar, ki ga boste mesečno odšteli, boste dobili stavne nasvete s statistiko in vsem, kar vam bo pomagalo dobiti denar s stavami.
 • Letna naročnina – €35 enkratno plačilo – gre za isto naročnino, kot mesečna naročnina, le da boste to naročnino imeli za celotno leto.

Vip-Bet.com

vip-bet

Naj omenimo še to stran, ki nam sicer nudi nekatere stavne nasvete zastonj, a imajo tudi mesečno naročnino, preko katere lahko dobimo bolj poglobljene analize in nekoliko bolj kvalitetne stavne nasvete.

Tu gre za skupek stavnih nasvetov, ki jih razni stavni poznavalci nudijo dnevno za vas.