aplikacija za mobilne stave

Najboljše Mobilne Aplikacije s Stavnimi Nasveti Zastonj

Izbiranje pravih stav je lahko mukotrpno delo. O dogodkih se moramo pozanimati in napraviti celostno analizo, seveda da lahko napravimo nekaj dobička s športnimi stavami. Nevarno je igranje na »blef«, kot rečejo nekateri, ki igrajo stave. Potem se stave preprosto spremenijo v igro na srečo.

Toda kaj če bi lahko na kakšen način minimizirali izgube in povečali možnost dobička s pomočjo stavnih nasvetov? Seveda je to odlična opcija! Problem pa je najti dobre ljudi in strani, ki nudijo stavne nasvete. Še posebej pa je temu tako, če iščemo stavne nasvete zastonj.

In najboljši način za mobilne uporabnike in igralce spletnih stav je ta, da najdemo mobilno aplikacijo, ki nam bo dnevno »dostavila« zastonjske stavne nasvete. Da, možno je najti tudi dobre mobilne aplikacije s stavnimi nasveti zastonj.

V tem članku si bomo pogledali najboljše ponudnike aplikacij, ki nudijo zastonjske stavne nasvete. Lahko pa preverite tudi naš drug članek na spletnih mestih za nasvete o stavah.

Kaj so Stavni Nasveti?

Stavni nasveti so preprosto nasveti, v katere stave naj položimo naš denar. Seveda to so le strokovna mnenja ljudi, ki so te stavne dogodke raziskali za vas in jih postavili v mobilno aplikacijo, da jih lahko lažje dostopate dnevno.

Stavni nasveti so lahko dvorezen meč. Včasih so seveda zelo učinkoviti in stave so dobitne, toda zanašati se na stavne nasvete drugih seveda ni preveč pametno, dolgoročno.

Toda zastonj stavni nasveti nam lahko privarčujejo ogromno časa, ki bi ga sicer porabili za raziskavo posameznih stav, in to dnevno. Najbolje pa je to, da jih najdemo tudi na mobilnih aplikacijah. Tako lahko te aplikacije preprosto poberemo na telefon, najdemo stavne nasvete, ki so zastonj, in jim sledimo, če se nam zdijo pametni, seveda.

Toda katere so mobilne aplikacije, ki nudijo zastonjske stavne nasvete?

1. FreeSuperTips Aplikacija

free super tips

FreeSuperTips je spletna stran, na kateri so dnevno objavljene napovedi športnih dogodkov, in sicer največ iz nogometa, veliko pa jih je tudi iz košarke, ter drugih priljubljenih športov. Gre za angleško stran, ki nudi stavne nasvete v angleščini.

To aplikacijo lahko poberemo preko njihove strani, in sicer na zgornji povezavi. V tej aplikaciji bomo našli dnevne stavne nasvete vseh največjih dnevnih dogodkov, prav tako pa bomo našli primere stavnih listkov, ki so jih pri ponudniku sestavili prav posebej za določen dan.

Poleg tega pa si lahko stave ogledamo s pomočjo obvestil, ki jih aplikacija samodejno pošlje, ko so te dnevne napovedi na voljo. Najboljše pri vsem tem pa je to, da so ti nasveti povsem zastonj.

2. OLBG

OLBG

Druga zelo zanimiva platforma, ki nam nudi zastonj stavne nasvete dnevno, je OLBG. To je sicer stran, kjer se stavničarji zbirajo in ponujajo stavne nasvete drugim, ki iščejo mnenja ostalih ljudi. Gre za zastonjsko stran, kjer njeni uporabniki »glasujejo« za najboljše stave dneva.

Poleg tega pa lahko preberemo včasih dolge stavne nasvete in razlago nasvetov, kar nam lahko seveda naredi izbiro stav precej lažjo, saj lahko preko argumentiranih razlogov izberemo stave, ki jih večina uporabnikov označi kot vredne igranja.

Poleg tega pa lahko sledimo raznih uporabnikom, ki so imeli v zadnjih nekaj dneh veliko profita, recimo. Gre za zelo zanimivo platformo, poleg tega pa je zastonj, torej je zagotovo vredna vašega časa.

3. Matchguess

match guess

Gre za zelo zanimiv pristop k iskanju pravih stav za vaš stavni listek. Vsi stavni nasveti, ki jih ponuja ta aplikacija so zastonj, v resnici pa so ti stavni nasveti bazirani na široki bazi pomembnih statistik, preko katerih lahko najdemo najboljšo stavo za določeni dogodek.

Aplikacija nam določa stavne nasvete preko glavnih statističnih podatkov, kot so:

  • Domača ali gostujoča ekipa
  • Rezultati zadnjih 5 tekem
  • Igralci, ki na tekmi ne bodo igrali
  • Položaj ekipe na lestvici
  • Število prostih dni ekipe pred tekmo

Torej stavni nasveti so sestavljeni preko teh podatkov, ki so največkrat najbolj pomembni pri iskanju stav. Če vas tak pristop zanima, potem si poglejte tole aplikacijo.

4. Nasveti za Stave (Betting Tips)

To je zastonjska aplikacija, ki nam nudi dnevne stavne nasvete. Dobili boste obvestila o novih stavnih nasvetih, da boste lahko te nasvete uporabili v vaših stavah. Največ teh nasvetov je za nogomet, pa tudi za košarko, ter ostale športe.

Glede na to, da je vse skupaj zastonj, je aplikacija presenetljivo dobra. Včasih bodo stave dobitne, velikokrat pa seveda tudi ne, a je za pričakovati.