bet365 cash out Opcijo

Najboljše Stavnice z Cash Out Opcijo

Izbira nove stavnice ni lahko delo. To pa predvsem zato, ker je na voljo toliko različnih stavnic, da je za nekoga, ki nima izkušenj s stavnicami težko. Preprosto ne vemo, kje začeti, in zato je pomembno, da napravimo dober razmislek preden napravimo svojo odločitev.

Seveda pa je dandanes na voljo toliko stavnic, da lahko sami testiramo in vidimo, katera nam najbolj ustreza. Katere stvari pa moramo gledati pri iskanju nove stavnice?

  • Stavna ponudba
  • Športi, ki so na voljo
  • Varnost in hitrost registracije
  • Podpora strankam
  • Bonusi
  • Dodatne opcije, kot so cash out

Da, v tem članku bomo govorili o cash out, ter o stavnicah, ki nam to opcijo ponujajo. Morda se vam to ne zdi pomembno, vendar nekateri stavni strokovnjaki zelo lepo služijo z opcijo cash out. Pa poglejmo si zakaj.

Kaj je Cash Out in Zakaj je Pomemben?

cash out

Cash out bi lahko prevedli približno kot »predčasno izplačilo dobitkov«. To je stavna funkcijo, če lahko temu tako rečemo, ki jo ponujajo mnoge stavnice. Za kaj se sploh gre?

V bistvu gre tu za funkcijo, ki nam dovoljuje pobiranje dobičkov od stave še preden je stava sploh končana. To velja predvsem za stavne listke, na katere smo dali več stavnih dogodkov hkrati, na koncu pa recimo čakamo samo še na ugoden rezultat na enem od dogodkov.

Poglejmo si primer.

Odigrali smo stavni listek s tremi stavnimi dogodki:

  • OB – Midtjylland – oba data gol
  • Brondby – Kobehavn – več kot 2,5 gola – da
  • Manchester City – Manchester United – 1X

Recimo, da sta se prvi dve tekmi že končali, in sicer sta obe stavi dobitni. Tretja tekma pa še vedno teče, in sicer je v 60. minuti rezultat 0:0. Ker smo nekako v dvomih, da bo končni rezultat 1X, lahko izkoristimo cash out, kateri nam omogoči izplačilo le deleža izkupička, tudi če zadnja stava ni dobitna.

To je le primer. Toda sedaj moramo najti stavnico, ki to funkcijo dejansko ponuja. Pa poglejmo si, katere stavnice nam nudijo cash out, in katere so najboljše med njimi.

Najboljše Stavnice z Cash Out Opcijo

Upoštevajte, da vse stavnice, ki smo jih našteli, delujejo v okviru UKGC!

1. Bet365

bet365

Stavnica, ki jo v tem primeru preprosto ne smemo izpustiti. Bet365 velja za eno izmed najboljših, če ne najboljšo, stavnico na svetu. Ima tudi daleč največ strank in zaposlenih, seveda pa vam nudijo tudi t.i. cash out opcijo.

Po naših izkušnjah boste težko našli boljšo stavnico. Prvo kot prvo, nudijo vam na tisoče stavnih opcij vsak dan, poleg tega pa pokrivajo daleč največji izbor športov in dogodkov na tržišču. Našli smo celo stave za 3. slovensko nogometno ligo, kar pri drugih stavnicah, celo pri naši (e-stave.com), ne najdemo.

Poleg tega je to zelo moderna stavnica, ki ima odlično urejeno mobilno stavno izkušnjo. Še ena velika prednost te stavnice pa so stave v živo. Lahko bi rekli da so stave v živo daleč najboljša izkušnja pri bet365.

Če iščete novo stavnico, in še niste uporabljali bet365, potem preprosto povedano, zamujate.

2. William Hill

william hill logo

William Hill je ena izmed najstarejših tradicionalnih angleških stavnic, ki pa svoje operacije vse bolj širi po svetu. Na srečo je to stavnica, na katero se lahko kot slovenski stavničarji še vedno prijavimo, kljub temu da so mnog stavnice prepovedane.

Lahko bi rekli, da je William Hill takoj za bet365, v nekaterih aspektih pa jo celo prekosi. Seveda nam ponuja cash out, poleg tega pa imamo ogromen izbor stav vsakodnevno. Mogoče je izbor dogodkov malce ožji kot na bet365, a še vedno dovolj dober, da prekosi večino ostalih stavnic.

3. 1XBet

1x bet

1xBet je relativno nova stavnica, ki se še vedno širi in raste. Je ena izmed najbolj pogosto uporabljenih stavnic v Sloveniji, saj nudi številne zanimive stavne opcije, vplačila preko kriptovalut, PayPala, in ostalih plačilnih metod, ter prenose tekem v živo.

Mogoče ste za to stavnico že slišali – gre za stavnico, ki je pred kratkim sponzorirala italijansko Serie A. Po kvaliteti ni daleč za najboljšimi, lahko pa bi rekli, da se izboljšuje praktično dnevno.

4. 22Bet

22bet

22bet je tudi precej nova stavnica, je pa ena izmed tistih stavnic, ki nudijo zelo širok izbor iger na srečo. Poleg športnih stav imamo na voljo tudi številne casino igre, seveda pa nam nudi tudi cash out za športne stave. Po našem mnenju je vredna vašega časa.